Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2022

Üniversitemiz Tarafından Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi (e-ICEESS’22) Düzenleniyor

Üniversitemiz tarafından 2-3 Temmuz 2022 tarihlerinde Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi (International Conference on Empirical Economics and Social Sciences / e-ICEESS’22) düzenlenecektir.

Yüz yüze ve uzaktan  (hibrit) gerçekleşecek olan kongre ile “Uygulamalı Ekonomi”, “Finans” ve bu alanlarla ilgili sosyal bilimler disiplinlerinden araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar alıcıların bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır. Ulusal ve uluslararası katılımcılara uygulamalı ve teorik konuları sunma, tartışma ve paylaşma fırsatı sağlayacak olan ve uluslararası olma şartlarını sağlayan ICEESS’22 ile ilgili detaylı bilgilere www.iceess.com adresinden ulaşılabilmektedir.