Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018

Üniversitemiz İşletme ve Ekonomi Topluluğu Tarafından “Marka ve Pazarlama Zirvesi” Etkinliği Düzenleniyor

Üniversitemiz İşletme ve Ekonomi Topluluğu tarafından, 28 Kasım Çarşamba günü, saat 10.00’da “Marka ve Pazarlama Zirvesi” etkinliği düzenleniyor.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan etkinliğin öğleden önceki oturumuna, Huawei Stratejik Pazarlama Danışmanı Cem Sezer ve Webtures Kurucu ve CEO’su Kaan Gülten katılacakken, öğleden sonraki oturumu İlancılık Reklam Ajansı Eşbaşkanı Ender Merter’in moderatatörlüğünde Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Baban, Genna İstanbul Başkanı A. Selim Tuncer, Markam Danışmanlık Kurucusu Güven Borça’nın konuşmacı olarak katılacağı “Marka Olmak” paneliyle devam edecek, Vestel Pazarlama İletişim Grup Müdürü Feza Turunçoğlu Erim ve Vestel Pazarlama Müdürü Duygu Badem Oylukçuoğlu’nun konuşmalarıyla son bulacaktır.

Düzenlenecek olan etkinliğe tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir.