Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018

Üniversitemiz, Gönen İlçe Müftülüğü ve Gönen Belediyesi İş Birliğiyle “Bölgemizin Manevi Önderlerinden Gönenli Mehmet Efendi’yi Anma” Paneli Düzenleniyor

Üniversitemiz, Gönen İlçe Müftülüğü ve Gönen Belediyesi iş birliğiyle Gönen Belediyesi Kültür Merkezi’nde, “Bölgemizin Manevi Önderlerinden Gönenli Mehmet Efendi’yi Anma” paneli düzenleniyor.

4 Ocak Cuma günü, saat 14.15’te gerçekleştirilecek olan panelin moderatörlüğünü araştırmacı gazeteci-yazar Mehmet Kamil Berse yaparken panelistleri ise Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Emekli Üyesi Recep Akkuş ve Sultan Ahmet Camii Emekli İmam Hatibi Emrullah Hatipoğlu olacaktır.

Gerçekleştirilecek olan panele tüm personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir.