Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021

Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-FTR) Tarafından "El Rehabilitasyonunda Özelleşmiş Fizyoterapi" Konulu Eğitim Semineri Düzenlenecektir

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-FTR) tarafından "El Rehabilitasyonunda Özelleşmiş Fizyoterapi" konulu çevrimiçi eğitim semineri düzenlenecektir. Moderatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültemiz Ortopedik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Hamiyet Yüce’nin yapacağı seminere, EMOT Hastanesi El Mikrocerrahi ve Ortopedi Travmatoloji Bölümünden Uzm. Fzt. Firdevs Kul konuşmacı olarak katılacaktır.

16 Nisan Cuma günü saat 17:00’da gerçekleşecek olan program, “@BANÜ-Fizik Tedavi Uygulama Araştırma Merkezi” Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.