Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019

Üniversitemiz Erasmus+ ve Mevlana Değişim Programları için Yapılacak Olan Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı Hakkında Duyuru

Erasmus+ ve Mevlana Değişim Programları için 28  Mayıs 2019 Salı günü saat 10.30'da Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır.

Üniversitemiz öğrencisi olmayan ve lisansüstü eğitim programlarına başvuruda bulunmayı planlayanların katılamayacağı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı yalnızca Erasmus+ ve Mevlana Değişim Programlarına başvurmayı planlayan öğrencilerimize yöneliktir.

Sınava başvuruda bulunan öğrencilerimizin fotoğraflı öğrenci kimliklerini veya öğrenci belgelerini yanlarında bulundurmaları ve sınav salonuna cep telefonları olmadan girmeleri gerekmektedir.

Sınav sonuçları web adresimizden ilan edilecek ve Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler birimine gönderilecektir.

Sınava ait “Yerleşim Planı” ekte yer almaktadır.