Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018

Üniversitemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu Tarafından “Türkiye’de Sendikacılık ve Uluslararası İlişkileri” Konulu Panel Düzenleniyor

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğumuz tarafından “Türkiye’de Sendikacılık ve Uluslararası İlişkileri” konulu panel düzenleniyor.
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan panelin moderatörü İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrak Kurtuluş olurken panelistleri ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Emekli Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Metin Kutal ile Prof. Dr. Toker Dereli ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayım Yorğun’dur.

14 Aralık Cuma günü (yarın), saat 14.30’da düzenlenecek olan panele tüm personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir