Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021

Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğumuz Tarafından “Genç Bi’ Fest” Düzenlenecektir

Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğumuz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında, Mayıs ayı süresince “GENÇ Bİ’FEST” adıyla içerisinde psikoloji, kişisel gelişim, kariyer, girişimcilik atölyelerin bulunduğu, sanatçılar ile canlı konser veya söyleşilerin düzenlendiği, oyun turnuvaları, sohbet akşamları, sinema geceleri ve özel oyunların hazırlanacağı turnuvalar düzenleyecektir.

Genç Bi’ Fest etkinliği nedir?

Genç Bi’ Fest, Sosyal Etkinlik ve Eğlence Topluluğumuz tarafından Mayıs ayı içerisinde üniversite öğrencilerine yönelik eğitimler, turnuvalar, söyleşiler, konserler, özel akşamlar, kültürel ve sosyal etkinlikler ile öğrencileri bir araya getirerek hem kariyerlerini geliştirmelerini, hem de motivasyonlarını arttırmayı hedefleyen bir etkinliktir.

Genç Bi’ Fest’in ilk etkinliği 8 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. Sizler de dolu dolu bir ay geçirmek istiyorsanız bu etkinlere katılabilirsiniz.