Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz Tarafından “Pandemi Süreci Ruh Sağlığımızı Nasıl Etkiledi?” Konulu Online Söyleşi Düzenlenecektir

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz Hemşirelik Haftası kapsamında “Pandemi Süreci Ruh Sağlığımızı Nasıl Etkiledi?” konulu online söyleşi düzenliyor. Moderatörlüğünü Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap Altundaş’ın yapacağı söyleşiye konuşmacı olarak Başkent Üniversitesi, Hemşirelik Bölümü, Psikiyatri Hemşireliği Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ebru Akgün Çıtak ve Hacettepe Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi, Psikiyatri Hemşireliği Öğr. Üyesi ve Türk Hemşireler Derneği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Azize Atlı Özbaş katılacaktır. Söyleşi 7 Mayıs Cuma günü saat 14:30’da Youtube üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecektir.