29 Haziran 2018

Gösterim: 289

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in YKS Dolayısıyla Mesajı

Geleceğin mimarı sevgili öğrenciler,

Yaşamınızın her alanında karşınıza çıkan sınavlar birer basamaktır. Hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı da bu basamaklardan biridir. Sizlerden bu sınavı hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir fırsat olarak görmenizi ve üniversiteli olma yolunda atacağınız bir adım olarak değerlendirmenizi istiyorum.

Bu sınavda başarılı olmak için elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum. Sizler de bu hususta kendinize güvenin, sınav öncesinde ve sınav esnasında rahat olun, heyecanlanmayın.  Hayat boyu karşılaştığınız her türlü sıkıntıda sizleri yalnız bırakmayan ailenizin ve tüm sevenlerinizin bu süreçte de en büyük destekçiniz olacağını unutmayın. Sınav ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın, hiçbir sınav sizin değerinizi belirlemeyecektir.

Bütün yılını büyük bir kararlılık ve özveriyle YKS sınavına hazırlanarak geçiren öğrencilerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir