Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Girişimcilik Yarışması Düzenliyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından girişimciliğe duyulan ilginin ve girişimcilik kapasitesinin arttırılması, girişimcilerin iş kurma, iş modeli oluşturma ve iş modelini doğru şekilde sunma konusunda bilgi edinmesi ve girişimcilik farkındalığı yaratmak amacıyla bölge üniversitelerim öğrencilerinin katılımıyla 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda “Startup Weekend Güney Marmara” isimli ödüllü girişimcilik organizasyonu düzenlenecektir. Organizasyon kapsamında 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde öğrencilerin kurduğu proje ekipleri ile mentör işbirliğinde çalışma yapılacak olup 6 Mayıs 2018 günü de başarılı projelerin ödüllendirilmesi için juri toplantısı yapılacaktır. Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Tansoy Yıldırım’ın mentör olarak görev aldığı yarışmada, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metehan Yılgör jüri üyesi olarak yer almaktadır.

Etkinlik başvuruları www.gmka.gov.tr/startup adresinden alınacaktır. Başvuruların 30 Nisan 2018 gün sonuna kadar yapılması gerekmektedir.