Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019

Erasmus+ ile Mevlana Öğrenci Değişim Programlarına Başvuru Yapacak Olan Öğrencilerimiz için “Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı” Düzenleniyor

Erasmus+ ile Mevlana Öğrenci Değişim Programlarına başvuru yapacak olan öğrencilerimiz için “Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı” düzenleniyor.

Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin, kayıtlı oldukları enstitü, fakülte veya meslek yüksekokuluna başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı başvuruları, 10 Mayıs 2019 tarihine kadar alınacak olup sınav 28 Mayıs Salı günü, saat 10.30'da Merkez Yerleşkemiz F Blok’ta gerçekleştirilecektir.

Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi ekte yer almaktadır.

NOT: Lisansüstü programlara başvurmak isteyen adaylar, gerekli yasal düzenlemeler yapılmadığından bu sınava giremezler.