Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2020

Erasmus Sürecine Dair Bilgilendirme

COVID19 Salgını hayatın her alanını etkilediği gibi eğitim sürecini de önemli şekilde etkilemiştir. Erasmus+ sürecine dair son durum aşağıda maddeler halinde açıklanmıştır.

1-  2020 Bahar Döneminde Erasmus+ öğrencisi olarak yurtdışında eğitim alması planlanan öğrenciler 2020-2021 Güz döneminde Erasmus yapacaklardır. Süreçleri şu an devam etmektedir.

2- 2020 Haziran ayında yapılması planlanan Yabancı Dil Sınavı 2020 Ekim ayına ertelenmiştir.

3- Bu sınavdan veya son 2 yılda Yabancı Dil Sınavlarından 55 ve üstü puan alanlar Kasım ayında Erasmus Başvurusu yapıp, hak elde ettikleri takdirde 2020-2021 Bahar döneminde Erasmus yapacaklardır.

4- Olağanüstü bir durum çıktığı takdirde YÖK ve Ulusal Ajansın aldığı kararlara göre Üniversitemiz de Erasmus+ hakkında gerekli tedbirleri alacaktır.

5- Erasmus+ sürecine dair tüm gelişmeler https://erasmus.bandirma.edu.tr/ sayfasından yayınlanacaktır.

6- Sorularınız için erasmus@bandirma.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.