Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun da Teşrifleriyle Üniversitemizde Yeni Merkez Kütüphane, Denizcilik Fakültesi ve Laboratuvarları, Merkezi Derslik 1. Kısım ve Laboratuvarları Açılışı Gerçekleşiyor

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun da teşrifleriyle, 6 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 12.00'de Rektörlük Fuaye Alanımızda, Üniversitemiz Fotoğrafçısı Edib Kurt’un büyük bir insanlık dramının yaşandığı Arakan’da çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan “Uluslararası Göç ve Mültecilik” temalı “Rohingya’nın Gözleri” (Eyes of Rohingya) adlı fotoğraf sergisi açılışı gerçekleşecektir.

Düzenlenecek olan sergi açılışı sonrası saat 12.15’te Rektörlük Konferans Salonumuzda, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile Üniversitemiz öğrencileri buluşacaktır.

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile Üniversitemiz öğrencileri buluşmasının ardından saat 13.00’te ise, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun teşrifleriyle düzenleyeceğimiz “Yeni Merkez Kütüphane, Denizcilik Fakültesi ve Laboratuvarları ile Merkezi Derslik 1. Kısım ve Laboratuvarları Açılışı” gerçekleşecektir.

Programa tüm öğrencilerimiz ile personelimiz davetlidir.