Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Sınav Sonuçları Açıklandı

KESİN KAYIT TARİHLERİ

( 27 AĞUSTOS - 03 EYLÜL 2018 )

• Enstitümüz, Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıtları        27 Ağustos - 03 Eylül 2018 tarihleri arasında Enstitümüze (Anabilim Dalında görevli ilgili asistan hocalarımız kayıtları yapacaktır.) şahsen yapılacaktır. (Şahsen başvuruya gelemeyen adayların noter onaylı vekâlet verdikleri kişiler kesin kayda gelebilir.)
  • Süresi içinde müracaat etmeyen, belgesi eksik olan öğrencilerin kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

ASKERLİK İŞLEMLERİ

• Askerlik tehiri yaptıracak olan öğrenciler Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu (TIKLAYINIZ)  doldurup, imzalı bir şekilde Anabilim Dalında görevli ilgili asistan hocalarımıza teslim etmeleri gerekmektedir. Askerlik İşlemleri ile ilgili bilgi için TIKLAYINIZ.