Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024

Gösterim: 411

Üniversitemizde “World Social Work Day’de Önce Kavram” Konulu Seminer Düzenlendi

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü tarafından “World Social Work Day’de Önce Kavram” konulu seminer düzenlendi. 

Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılım gösterdiği seminere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Recep Yıldız’ın yanı sıra akademik ve idari personelimiz, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan seminerin açılış konuşmasını Sosyal Hizmet Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Recep Yıldız yaptı. Ardından sözü davetli konuşmacımız İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Tomanbay’a verdi. Prof. Dr. İlhan Tomanbay, Dünya Sosyal Hizmet Günü’nün önemi ve sosyal hizmet kavramının farklı boyutlarını ele aldığı konuşmasında sosyal hizmeti anlamak için önce kavramı anlamamız gerektiğini vurguladı.

Seminer, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Seminer sonunda Prof. Dr. İlhan Tomanbay’a plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.