Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019

Gösterim: 1315

Üniversitemizde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemizde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel,  Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve  Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ile Üniversitemizin akademik yönetimi ve akademik personelimiz katıldı.


Akademik Kurul Toplantısı öncesinde düzenlenen kokteylde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yeniden üniversitemiz rektörlüğüne atanması dolayısıyla akademik ve idari birimlerde görevli personelimizin tebriklerini kabul etti.


Düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitemizin akademik başarısı, personel ve öğrenci sayıları, uluslararasılaşma çalışmaları, akademik yayınlar, uygulama ve araştırma merkezlerimiz, yerleşkelerimiz ve devam eden inşaatlarımız, kütüphane, sağlık, kültür, sanat ve spor alanlarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


Üniversitemiz akademisyenlerinden özellikle proje çalışmalarına daha fazla ağırlık vermelerini isteyen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir konuşmasını yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, personelimiz ve üniversitemiz için başarılı geçmesi temennisiyle sonlandırdı.


2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, günün anısına tüm akademik personelimizin toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.