Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024

Gösterim: 568

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar’a Veda Programı Düzenlendi

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla Üniversitemiz Sezai Karakoç Toplantı Salonu’nda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar’a veda programı düzenlendi. Veda programına Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Genel Sekreter Vekilimiz Faruk Küçük, akademik ve idari birim yöneticilerimiz ve öğretim üyelerimiz katıldı. 

Programda Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, “Nurettin hocamız bizim için çok kıymetli bir insan. Spor Bilimleri Fakültemizin kuruluş ve gelişim sürecinde kurucu dekan olarak Üniversitemize büyük katkıları olmuştur. Beyefendi kişiliği ve çalışkanlığıyla tanıdığımız hocamızın vedası bizi fazlasıyla üzdü. Sayın Dekanımıza Üniversitemize bugüne dek emekleri münasebetiyle teşekkür ediyor; bundan sonraki hayatında sağlıklı, güzel bir hayat diliyorum” dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar ise konuşmalarında “Kurucu dekanlığını yaptığım Spor Bilimleri Fakültesi’nden ve Üniversitemizden ayrılmak elbette kolay değil. Ama her şeyin bir vakti var. Çalışma sürem boyunca yanımda olan başta Rektörümüz olmak üzere Üniversitemizin tüm birimlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Prof. Dr. Nurettin Konar’a teşekkür belgesi takdim etti.
 
Üniversitemizde Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ve diğer idari görevlerinde gösterdiği üstün gayret ve özverili çalışmalardan dolayı kıymetli hocamıza teşekkür ediyor, hayatının bundan sonraki döneminde sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmesini diliyoruz.


Fotoğraflar