Görüntülenme Sayısı : 143

Rektörümüz’den Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ne “Gazeteciler Günü“ Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyarette bulundu. Ziyarette Rektörümüze Üniversite Genel Sekreteri Cihangir Boz, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek ve Basın ve İletişim Uzmanı Özlem Sezer eşlik etti.

Ziyarette Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül ve üyeleri ile uzun uzun sohbet eden Rektörümüz,  üniversitemizin son dönemdeki çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. Keyifli sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Rektörümüz gazeteciler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Rektörümüz ve Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ne üye gazeteciler birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.