Görüntülenme Sayısı : 1556

Rektörümüz, Cumhurbaşkanımızın Balıkesir Ziyaretine Eşlik Etti

Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı’nda düzenlenen Mezuniyet Töreni’ne katılmak üzere Balıkesir’e teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için Balıkesir Merkez Havalimanında düzenlenen karşılama töreninde Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Sema Kırcı ve il protokolü ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de hazır bulundu.

Balıkesir Merkez Havalimanında düzenlenen karşılama töreni sonrasında Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığında "1518 Muvazzaf Astsubay Adayının Mezuniyet Töreni" gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Balıkesir İl Protokolü ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de iştirak etti.

Tören sonrasında rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu’yu tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığında düzenlenen Mezuniyet Töreni sonrasında gerçekleştirdiği Ak Pati İl Danışma Meclisi Toplantısı, Valilik ziyareti ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti sonrasında düzenlenen Balıkesir Merkez Havalimanında düzenlenen uğurlama töreninde il protokolü ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de hazır bulundu.

Bu tören vesilesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kısa bir görüşme gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı üniversitemize davet etti. Rektörümüz, yeni merkez yerleşke projesi hakkında bilgi vererek üniversite merkez yerleşke alanının genişletilmesi konusunda destek talebinde bulundu. Bu talebi olumlu karşılayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu konu ile yakından ilgileneceğini ve gerekli desteği vereceğini ifade etti.