Görüntülenme Sayısı : 190

Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Üniversitemizde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörlük Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu,  çok sayıda akademisyen ve üniversite personeli katıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin büyük bir aile olduğunu belirten Rektörümüz, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için fırsat olduğunu vurgulayarak, “Tüm üniversite çalışanlarımızın bayramını tebrik ediyorum”  dedi.

Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu üniversitemiz akademik ve idari personelinin tek tek bayramlarını kutladı.